O NAMA
O NAMA


Nešto sasvim  NOVO na našem tržištu patentirano i zaštićeno pod motom „Dalmacija kao nekad“, a radi se o dekorativnim panelima, tj. vjerodostojnoj imitaciji kamena na bazi stakloplastike za oblaganje interijera i eksterijera kako na već gotovim objektima tako i pri izgradnji novih. Izrađujemo montažne kuće, montažne objekte bez obzira na velićinu i kvadraturu. Kvalitetno i lako postavljivo bez obzira na podlogu.

Kao takvi smo prepoznati što dokazuje i suradnja s našim renomiranim tvrtkama kao što su: SMS, INA, TISAK, LUČKA UPRAVA...

S obzirom da smo ljubitelji naše autohtone arhitekture prvenstveno smo došli na ideju vidjevši svakojake montažne objekte i kioske koji se svojim dizajnom nikako ne uklapaju u naše podneblje. Osim toga općine i gradovi uz obalu i otoci sve više inzistiraju na kioscima takovog izgleda, tako da će u bližoj budućnosti svi vjerojatno tako i slično morati i izgledati.

Sada je veliki hit kupovanje starih kamenih kuća, koje nisu lako dostupne a ni cijenom nisu pristupačne za svakoga, no s našim proizvodom biti ćemo dostupniji većem broju ljudi.

OSNOVNI PODACI:

 Čelična konstrukcija

bulet Kompletna instalacija, struja, voda i kanalizacija unutar objekta

bulet Podovi panel-parket/pločice

bulet Vanjska oplata od umjetnog kamena

 Drveni zatvori, po želji PVC/ALU (imitacija drva) 
 
 
 
 
Web by: Studio INTRO